Bedankt haar sponsors

Reuma

Er zijn vele vormen van reuma. Reumapatiëntenvereniging de Baronie richt zich in het bijzonder op mensen met de ziekte van Bechterew, fibromyalgie, reumatoïde artritis en artrose. Het beweegprogramma is daar ook helemaal op afgestemd.

Het wil echter niet zeggen dat mensen met andere klachten die aan ons beweegprogramma mee zouden willen doen bij voorbaat uitgesloten worden van deelname, zeker niet.
Er zijn weliswaar wat omstandigheden waarmee we rekening houden, maar eenieder die zich kan/wil aansluiten bij onze sportactiviteiten is van harte welkom.


Bij vragen omtrent een eventuele deelname kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij praten u graag bij en zoeken mee wat we voor u kunnen betekenen.

Alles over reuma

Op het internet kunt u van alles vinden over alle vormen van reuma. Meestal moet u dan door allerlei sites ploeteren en info verzamelen. Maar dit hoeft nu niet meer! ReumaNederland heeft dit al voor u gedaan en heeft alle nuttige en actuele informatie verzameld. U kunt hier het een en ander opzoeken over meerdere vormen van reuma en de eventuele behandeling daarvan.

Ook is er een boekje “Reumatips” met handige tips om het dagelijkse leven te veraangenamen. Onder deze tekst kunt u dit boekje inzien.

Als u op zoek bent naar een magazine over reuma kunt u eens kijken op Reuma Magazine.Voor mensen met de ziekte van Bechterew is er zelfs speciaal een boekje met thuisoefeningen. Ook dit boekje vindt u onder deze tekst/

U denkt al van alles te weten over artrose? Test uw kennis op de reuma artrose kennistest.