Bedankt haar sponsors

Lidmaatschap en donateurschap

Lidmaatschap RPV de Baronie

Om aan de activiteiten of de beweeggroepen te kunnen deelnemen moet men allereerst lid zijn van Reumapatiëntenvereniging “de Baronie”. Alle personen met een reumatische aandoening kunnen lid worden. De jaarcontributie voor lidmaatschap bedraagt € 22,00. Deelname aan een beweeggroep (Bechterew of Hydro) wordt door middel van vooruitbetaling in rekening gebracht. De betaling aan de vereniging zal plaatsvinden door een, door uzelf af te geven, automatische incasso. Het verschuldigde bedrag wordt dan afgeschreven van uw rekening.

Jaarlidmaatschap
Jaarlidmaatschap € 22,00/jr

Elk lid betaald elk kalenderjaar lidmaatschapsgeld.

€ 22,00/jr
Bechterew groep
Bechterew groep € 22,00/mnd

De groep Bechterew-patiënten sport elke zatermorgen één uur in de zaal én één uur in het zwembad.

€ 22,00/mnd
Hydrogroep
Hydrogroep €10,50/mnd

Op de zaterdagmorgen zwemmen er twee groepen reumapatiënten elk een half uur in het extra verwarmde zwembad.

€10,50/mnd

Donateurschap RPV de Baronie

Wij kunnen alle activiteiten voor deze kwetsbare groep mensen helaas niet laten plaatsvinden zonder donateurs. De contributiebedragen zouden anders al snel te hoog gaan worden voor velen. Wij zijn onze donateurs dan ook buitengewoon veel dank verschuldigd voor hun bijdrage. Oprecht een heldendaad om geheel belangeloos dit o zo belangrijke bewegen voor reumapatiënten mogelijk te maken/houden.


Als ook u het belang inziet van de bezigheden van onze vereniging en u het ook mede mogelijk wil maken om de activiteiten te continueren zijn er allerlei bedragen waarvoor u kunt deelnemen, beginnend bij € 20,00 / jaar:
Dergelijke donaties kunnen eenmalig worden geplaatst of meerjarig. U bepaalt dat zelf. U wordt elk jaar opnieuw benaderd met de vraag of we (weer) financieel op u mogen rekenen. Het bedrag kan na ontvangst van een factuur eigenhandig worden overgemaakt of wij kunnen zorgen dat het bedrag automatisch wordt geïncasseerd. U blijft dus ten alle tijden volledig “in controll”.

Veel voorkomende jaardonaties zijn:

€20,00
€ 40,00
€ 50,00

Donatie 40 euro