Bedankt haar sponsors

Nieuws

Onderstaand een live inkijkje op onze Facebook-pagina. Tevens de zogenaamde Frequent Asked Questions. Hiermee kun je heel vaak snel antwoord vinden op je vragen.

Je kunt ook doorklikken naar onze blogpagina, de verenigingskalender of de extra pagina met externe nieuwsbronnen.

FAQ (frequent gestelde vragen)

Ledenadministratie

U kunt zich opgeven bij ons secretariaat. Het telefoonnummer en het emailadres hiervan vind u op onze contactpagina. U kunt ook het inschrijfformulier downloaden. Hoe dit formulier in te leveren staat onderaan vermeld.

De kosten bij onze vereniging zijn echt billijk te noemen. Het bestuur van de vereniging beseft terdege dat de meeste leden zich veelal in een ietwat financieel kwetsbare omstandigheid zullen bevinden. Reumatische klachten genereren doorgaans al onkosten genoeg. Onze actuele tarieven kunt u vinden op deze pagina.

De opzegtermijn is statutair vastgesteld op 4 weken. 
Opzegging kan geschieden via email aan een der bestuursleden.

Sportfaciliteit

De vereniging sport doorgaans elke zaterdag van het jaar. Voor de tijden bent u afhankelijk van de groepsindeling. Meer informatie hieromtrent treft u op deze pagina aan. 

Er wordt gebruik gemaakt van de meer dan geweldige faciliteiten van revalidatiecentrum Revant in Breda.

Jazeker. Revalidatiecentrum heeft een fraaie ruime corner om wat te drinken en met lotgenoten te praten. Er bevindt zich een Brasserie waar onder andere verse koffie, frisdrank en kleine snacks worden verkocht.

Parkeren van je auto is helaas niet gratis. Parkeren vindt wel plaats op eigen terrein van Revant. De tarieven zijn natuurlijk aan verandering onderhevig. Op de contactpagina van Revant vind u altijd de actuele tarieven.

Donateur worden

Onze vereniging kan echt niet alles wat nodig is bieden aan haar leden zonder de inleg van donateurs. Wij zijn dan ook heel erg blij met elke donateur, ongeacht het bedrag dat wordt gedoneerd. Meer over donaties leest u hier.

Onze vereniging is erg blij met elk gedoneerd bedrag. De praktijk wijst uit dat veelvuldig €40,00/jaar wordt gedoneerd, minimaal €20,00/jaar. Maar het staat u echt vrij welk bedrag dan ook te doneren. Meer info op deze pagina.

Uw donatie zal sowieso ten goede komen aan het welzijn van onze leden. Bewegen onder professionele begeleiding van een fysio is een must voor reumapatiënten. Zeker het bewegen in extra verwarmd water is belangrijk. U kunt zich voorstellen dat verwarmen van zwemwater een grote kostenpost is, maar ook de huur van sportzaal en aanschaf van sportartikelen kunnen in de papieren lopen. Uw donatie zal voor bovengenoemde posten worden gebruikt. Zonder deze zaken zou verantwoord bewegen voor onze leden niet op orde zijn.

De vereniging heeft als hoofddoel het verantwoord bewegen van reumapatiënten. Om een vereniging goed draaiend te houden zijn er natuurlijk ook materialen nodig. Donaties in natura zijn dan ook zeker welkom. Met betrekking tot de mogelijkheden en behoeftes kunt u vooraf contact met ons opnemen.

Adverteren / Sponsorschap

RPV de Baronie probeert de kosten (lees: contributie) voor onze leden zo betaalbaar mogelijk te houden. Onze leden zijn immers vaak al jarenlang beperkt, ook voor wat betreft de mogelijkheden om een eigen inkomen te genereren. Het mag niet zo zijn dat het broodnodig verantwoord bewegen onmogelijk is omdat de contributiegelden niet betaald kunnen worden. Juist om dit soort trieste situaties te voorkomen zijn wij als vereniging mede afhankelijk van sponsors / adverteerders. Als u sponsor / adverteerder wilt worden dan neemt u contact met ons op. Bij voorbaat: hartelijk dank!

RPV de Baronie geeft sponsors / adverteerders de mogelijkheid het eigen bedrijfslogo geplaatst te krijgen in de header van elke pagina van onze website. Natuurlijk wordt uw logo voorzien van een link naar een URL naar keuze. Op deze manier bouwt u aan uw zogenaamde linkbuilding. U helpt dus niet alleen onze vereniging, maar ook uzelf omdat uw website beter gevonden zal gaan worden door Google. Linkbuilding is key.

Maar natuurlijk volgt er een fiscaal correcte factuur als u besluit sponsor / adverteerder te worden. Onze vereniging is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en onze penningmeester draagt zorg voor de facturering. Uw deelname als sponsor / adverteerder is geheel aftrekbaar voor de inkomstenbelasting of ennootschapsbelasting.

Naast of in  plaats van een financiële ondersteuning als sponsor / adverteerder kunt u als bedrijf ook onze vereniging in natura steunen. Natuurlijk heeft RPV de Baronie ook materialen nodig, dat spreekt voor zich. Als u iets dergelijks wilt aanbieden of u wilt weten waarmee u ons zou kunnen steunen dan neemt u contact op met het bestuur.