Bedankt haar sponsors

Externe nieuwsbronnen

Op deze pagina vindt u een flink aantal web-adressen van nieuwsbronnen waarvandaan onze leden informatie kunnen verkrijgen. Dit kan informatie zijn over een ziekte die te maken heeft met reuma of andere wat algemenere onderwerpen.

ReumaNederland. Samen zorgen voor beweging!

Een betere kwaliteit van leven met reuma, dat is het doel van ReumaNederland. Met onderzoek naar betere behandelingen, betrouwbare informatie en aandacht voor de belangen van mensen met reuma.

Stichting Axiale SpA NL. Bechterew: Daar kun je wat mee!

Voor Stichting Axiale SpA NL is in beweging blijven essentieel om verstijving van de wervelkolom tegen te gaan. Regelmaat en discipline zijn daarbij het credo: door oefeningen en goed bewegen tijdens actieve en niet-actieve periodes van de ziekte kunt u het ziekteproces aanzienlijk vertragen.

Ieder(in). Netwerk voor mensen met een beperking of chronische ziekte

Ieder(in) streeft naar een samenleving waarin iedereen tot zijn recht komt. Mensen met een lichamelijke handicap, een verstandelijke beperking of chronische ziekte horen er volledig bij! Ze krijgen overal de kans om naar vermogen mee te doen.

ReumazorgNederland. voor en door mensen met reuma

ReumazorgNederland De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland zet zich in voor alle mensen met reuma. Zij staan centraal in onze activiteiten en we laten ons dus leiden door wat voor mensen met reuma belangrijk is. Reuma is nog niet te genezen en dagelijks strijden er ruim 1,95 miljoen Nederlanders om simpelweg ‘mee te kunnen blijven doen.

Patiëntenfederatie Nederland. vertegenwoordigt 170 patiëntenorganisaties. We maken ons sterk voor alle mensen die zorg nodig hebben.

Patiëntenfederatie Nederland werkt met lidorganisaties, koepelorganisaties en andere organisaties aan onderwerpen als: medische richtlijnen, patiëntenrechten, keuzehulpinstrumenten, kwaliteitsmeting en innovaties in de zorg. Uit deze projecten komen verschillende producten. Patiëntorganisaties en andere partijen kunnen deze gebruiken om hun doelstellingen te bereiken.

Zorgbelang Brabant. Samen werken aan een gezond en veerkrachtig Brabant.

Zorgbelang Brabant Wij vinden het belangrijk dat iedereen, ondanks ziekte, beperking, ouderdom of minder zelfredzaamheid, mee kan blijven doen aan de snel veranderende maatschappij.”

Zorgwijzer laatste nieuws. Wij helpen je met het vinden van de beste zorgverzekering.

Zorgwijzer.nl Ons doel is om de consument van actuele informatie te voorzien binnen het zorgstelsel. Ook bieden we een overzicht van alle zorgverzekeraars met de daarbij behorende aanvullende verzekeringen (inclusief premie en dekking).